به گزارش راسخون به نقل از تسنیم، اخیرا  در اقدامی جنجالی با فیلتر شدن حدود 180 سایت خدمات گردشگری فضای کسب وکارهای آنلاین در کشور دچار تشنج شده است.

طبق تجربه‌های مشابه دیگری، این سایت‌ها نیز در یک روز تعطیل فیلتر شدند و امکان پیگیری تا رسیدن روز کاری برای صاحبان آنها وجود نداشت.

*2 اشتباه در فیلتر گسترده سایت‌های گردشگری

امیر ناظمی عضو غیرموظف هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات اطلاعات در این باره اطلاعاتی را در تویئتر منتشر و اعلام کرده: «فیلتر حدود 180 سایت براساس استعلام دادستانی از سازمان هواپیمایی درباره اسامی سایت‌های فاقد مجوز فروش از این سازمان بوده است. 2 اشتباه در این استعلام نادیده‌ گرفتن 2 نوع از سایت‌ها بوده است. نخست سایت‌هایی که پارتنر دارای مجوز دارند و دوم سایت‌های مقایسه و معرفی. در این باره وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با دادستان صحبت و پیچیدگی های فنی را تشریح کردند.»

*انتقاد کسب و کارهای اینترنتی گردشگری از فیلتر یک شبه
یک کسب و کار اینترنتی که در فروش خدمات هتل و پرواز فعال است، پنجشنبه 22 شهریور ماه 1397 اعلام کرد که بدون دریافت هیچگونه اخطار و اطلاع رسانی از سوی مراجع ذی ربط فیلتر شده است.

مدیر این کسب و کار گفته: طی سه سال اخیر به 130 هزار مسافر شامل  هزار توریست خارجی خدمت رسانی کرده و هدف آن بر مقرون به صرفه کردن سفر و ایجاد انگیزه برای افزایش سفرهای داخلی برای مردم ایران است که در این روزهای پرتقاضا برای سفر، فیلتر ناگهانی سایت سبب از دست دادن مشتری و کاهش فروش می شود و به این کسب و کار و کسب و کارهای نوین در صنعت گردشگری ضربه وارد می‌کند. 

*انتقاد تلویحی رئیس سازمان میراث گردشگری از فیلتر شدن سایت‌های گردشگری و وعده پیگیری

پس از این اتفاق علی اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با انتقاد تلویحی از مسدود شدن فعالیت سایت‌های گردشگری وعده پیگیری این موضوع را داده است. 

وی در توئیتی اعلام کرده: در کنار تلخی‌های ناملایمات ارزی شاهد رونق گردشگری در جذب گردشگر بوده ایم. انسداد ایجاد شده در فعالیت برخی استارتاپ‌های خدماتی در مقطع حساس کنونی را پیگیری می‌کنم.